Semn că ploile nu se opresc? Un pensionar din Titan şi-a făcut o barcă mare şi bagă animale în ea

Tot mai mulți bucureșteni se plâng că în „orașul” lor plouă încontinuu de câteva zile și că nivelul apelor este în creștere. „Sunt cartiere în care nu mai poți ieși din casă fără pantofi cu toc de minim 20 de cm sau cizme de cauciuc, că sistemul de canalizare nu mai face față”, susține un consilier local îngrijorat de situație. Dar, mult mai îngrijorător este faptul că în Titan un pensionar și-a construit o barcă mare și tot bagă animale în ea de câteva săptămâni. 

„Nea Ionel s-a apucat de construit aceast imens vapor din cartoane, peturi și OSB de la începutul anului. Uitați ce mizerie este aicea, toate animalele țipă, rag, se găinățează sau se balegă. A distrus spațiul verde din fața blocului, nu mai avem unde scuipa o coajă de semințe, am ajuns să le aruncăm la coș, ca ultimii oligofreni”, a declarat, revoltat, un vecin al domnului Ionel. 

Pensionarul a adunat deja câteva sute de animale, perechi, și acum și-a băgat și ginerii în ambarcațiune, împreună cu soțiile lor. „Mai discutăm peste vreo lună și 10 zile, dacă o să vă mai vină să râdeți, toți ăștia care vă dați ciumeci și credeți că scăpați de ploaia asta cu o umbrelă de 9,90 de la Mega”, a avertizat pensionarul. 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

10 iulie 2018 14:37
Citește mai mult despre: arca ploaie Titan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult