Semnal de alarmă. Din cauza deficitului de antibiotice, România e plină de paraziți!

Probleme grave în prag de sărbători. Mulți români se plâng că în farmacii nu se mai găsesc deloc antibioticele de bază, dovadă fiind și sutele de mii de paraziți pe care îi putem întâlni peste tot în țară. Paraziții sunt toxici, lacomi, deranjanți și românii sunt tot mai palizi, mai slabi și mai bolnavi din cauza acestor paraziți.

Oamenii spun că în cartierul lor paraziții se plimbă cu mașinile doar de la birou până la șaormărie și înapoi, în timp ce trotuarele sunt blocate de mașini parcate aiurea: ”Dacă aș avea niște antibiotice puternice, paraziții ăștia ar dispărea de pe statele de plată ale Primăriilor”, spune Decebal Popescu, medic parazitolog.

Paraziții sunt bine adaptați la mediu și sug încontinuu resurse. Cel mai rău e că și otrăvesc mediul înconjurător, precum și organismele pe care le parazitează, adică românii obișnuiți. Atenție! Nu putem scăpa de paraziți cu remedii naturiste sau cu leacuri băbești! Trebuie antibiotice cu spectru larg, pentru că altfel paraziții se vor înmulți și ne vor copleși, mai ales cei în uniformă, care beneficiază și de pensii speciale și mulți au și imunitate prin lege, a mai spus parazitologul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
20 decembrie 2022 14:00
Citește mai mult despre: antibiotice paraziți

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult