Senzaţional! A fost descoperit singurul român care deţine Windows cu licenţă!

După ani de zile de căutări, specialiştii Microsoft au reuşit să identifice unicul cetăţean din România care şi-a cumpărat legal sistemul de operare de pe calculator. „Până de curând erau două persoane în ţara voastră”, spun cei de la Microsoft, „pe una o ştiam, era o bătrânică mai spăimoasă care de fapt nici nu avea PC. Din păcate s-a stins din viaţă, săraca. Mai rămăsese deci un singur utilizator care avea Windows cu licenţă şi voiam neapărat să-l cunoaştem înainte să se stingă şi el”.

Însuşi Bill Gates şi-a anunţat dorinţa de a-l cunoaşte pe român imediat ce a aflat că în ţara noastră a fost activată o licenţă originală de Windows. „Mi-a redat încrederea în umanitate”, spune findatorul Microsoft. „Chiar mă gândesc să mă obrăznicesc şi să-l întreb dacă nu cumva şi-a luat legal şi pachetul Office”.

Cei de la Microsoft spun că le-a fost foarte dificil să-l identifice pe unicul român ce deţine Windows cu licenţă, deoarece acesta şi-a luat măsuri de siguranţă pentru ca nimeni să nu descopere ce a făcut, transformându-l în ţinta ridicolului. „Toate conturile lui de mail sunt sub nume false, navighează pe net de pe IP-uri din Tuvalu, e foarte greu de prins”, spun cei de la Microsoft. „Din cauza asta am fost nevoiţi să monitorizăm toţi posesorii de PC-uri din România şi ne-am dat seama că el e cel cu Windows original deoarece îşi reinstala extrem de des sistemul de operare. De asemenea, era cam singurul despe care sistemul nostru de verificare ne raporta permanent că şi-a instalat o versiune piratată de Windows.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
20 aprilie 2012 14:16

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult