Serverul NASA e un fleac! Un temut hacker vâlcean a reuşit să-şi plătească impozitul online

În zilele noastre, orice tânăr informatician poate ajunge să spargă serverele NASA, dar numai un hacker cu adevărat talentat poate atinge performanţele temutului Robert Acrişor! În această dimineaţă, celebrul hacker vâlcean a reuşit să-şi plătească impozitele cu cardul folosind site-ul dedicat al Guvernului, ghişeul.ro.

“Sunt hacker de mai bine de 30 de ani, de când calculatoarele erau cât frigiderele, funcţionau cu cartele perforate şi trebuia să pătrunzi în ele cu flexul. Niciodată nu m-am confruntat însă cu un sistem de securitate atât de puternic”, mărturiseşte Acrişor, cunoscut în lumea hackerilor ca Acrutzzu1971.

“Practic, fiecare element al platformei de plată electronică a taxelor e proiectat special să împiedice accesul plătitorilor de taxe. NASA ar avea multe de învăţat de la statul român pe partea de îngreunare şi descurajare a cetăţeanului.”

În demersul său, celebrul spărgător a recunoscut că o parte din acţiuni au avut loc offline. “Pentru o injecţie SQL – ceva destul de banal pentru un hacker – a trebuit să completez trei formulare şi să aştept două luni, iar parola contului fals pe care l-am folosit ca să-mi plătesc impozitul a trebuit s-o obţin de la un ghişeu aflat în capătul celălalt al ţării.”

“Mai bine mă întorc la furat stenograme de la CIA”, a adăugat hackerul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

6 noiembrie 2014 13:07
Citește mai mult despre: hacker impozit NASA Valcea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult