Service auto închis de 2 zile, după ce un mecanic a pierdut tubulara de 13

Un service auto din Capitală e închis de 2 zile și riscă falimentul, după ce tubulara de 13 n-a mai putut fi găsită la finalul programului. Mai multe maşini sunt blocate pe elevatoare şi şeful de service nu poate nici confirma nici infirma ipoteza că acestea ar putea fi blocate luni bune, pentru că au etrierii demontaţi şi, evident, nu mai pot fi puşi la loc fără tubulara de 13.

Au fost încercate şi soluţii de avarie, adică o tubulară de 14 cu o şaibă în ea, dar n-a mers. A fost chemat şi un mecanic care face tai-chi şi care se jura că desface buloanele fără coarbă, însă şi povestea asta s-a dovedit un mit, spun mecanii din service. În prezent, 99% din activitate este blocată, pentru că tubulara de 13 este necesară la absolut toate operaţiunile de manoperă, la orice tip de maşină, inclusiv pentru montarea parbrizului.

“Vor fi rechemate în service câteva zeci de maşini care au trecut pe la noi în ultima zi în care a fost văzută tubulara, în caz că încă e prinsă într-un şurub”, declară şeful de service. Surse din service se tem ca tubulara să nu fi rămas în turbina unui Focust ST, dar “probabil Poliţia Rutieră ar fi anunţat deja cazul maşinii zburătoare”, spun sursele.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
22 noiembrie 2018 11:56
Citește mai mult despre: chei masini service auto tubulară

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult