În sfârşit, eforturile omenirii de a intra în contact cu o civilizaţie extraterestră au fost încununate de succes! Folosind un radiotelescop de mare putere şi un număr de bormaşini supradimensionate, angajaţii din cartierul Titan ai proiectului SETI au reuşit să decodifice un mesaj venit din direcţia stelei Vega, aflată la circa 25 de ani-lumină de Terra: "Daţi în ... mea bormaşinile alea mai încet!"

seti_bormasini_mai_incet.jpg
"Nu ştim încă la ce se referă '... mea' pentru că vecinienii, cum au fost numiţi aceşti extratereştri reptilieni, ar putea avea organe reproducătoare foarte diferite de ale noastre", explică Aurel, faianţar astronomic.

Pregătiţi pentru un asemenea scenariu, cercetătorii le-au răspuns extratereştrilor cu tradiţionalul salut pământean, "Renovăm. Scuze pentru deranj. Nu durează mai mult de 2 săptămâni", în speranţa că aceştia se vor dovedi paşnici.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Saturday, 17.11.2018 15:36 IT & Știința

National Cinematografic