Şi tu poţi reuşi! A apărut volumul ”Cum să faci bani pe net”, de Mark Zuckerberg

Românii care vor să se îmbogăţească se pot inspira din cartea “Cum să faci bani pe net”, lansată de Mark Zuckerberg, proprietar Facebook. În paginile acestei cărţi poţi găsi şi tu calea către o avere fabuloasă, din doar câteva idei simple pe care le poţi pune în aplicare cu fonduri minime.

Autorul Mark Zuckerberg provine dintr-o familie modestă de evrei bogaţi din New York şi a făcut prima mie de dolari la şase ani, când l-a trimis tatăl lui după ţigări şi i-a zis să păstreze restul. O perioadă Mark a cochetat cu internetul, dar marea lovitură pe internet a dat-o cu Facebook.

“Am făcut Facebook şi după câteva luni milioanele au început efectiv să curgă. Nu văd pentru ce tu n-ai reuşi asta”, precizează Mark Zuckerberg în volumul său inspiraţional. Cartea “Cum să faci bani pe net” demonstrează că la câte oportunităţi există în internet, trebuie să fii extrem de prost să nu reuşeşti. La finalul cărţii Mark declară că aplicând metoda lui de îmbogăţire poţi deveni şi tu la fel de bogat ca el: “Sunt atât de bogat că cineva mi-a zis numerele de la Loto, dar mi-a fost lene să bag bilet”, scrie Zuckerberg.

Scris de Ionut
11 septembrie 2014 17:09
Citește mai mult despre: bani facebook zuckerberg

Alte articole

Vezi mai mult