Șoc la deschiderea capsulei Space X! Niciunul din cei doi astronauți nu era dac

Lovitură neașteptată pentru adepții ideii că dacii au fost primii care au zburat în spațiu. La deschiderea capsulei Space X s-a descoperit nu doar că niciunul din cei doi astronauți nu era dac, dar și că ambii au susținut că nu s-au întâlnit niciodată cu un dac în spațiu – ba, chiar, că nici măcar nu știu ce-s ăia.

”O nouă manipulare din partea NASA, făcută împreună cu Space X”, acuză un dacopat autohton. ”Avem martori care spun că la deschiderea capsulei cei doi astronauți purtau pe cap căciuli dacice, dar aceste imagini au fost șterse și înlocuite cu unele filmate în studio. Eu sunt convins că ambii astronauți erau de fapt daci.”

”Ba, mai mult”, a adăugat acesta, ”un alt martor mi-a spus că la deschiderea capsulei s-a simțit un miros intens de brânză, iar din interiorul ei au sărit o barză și-un viezure. Numai un orb nu poate vedea că aveam de-a face cu astronauți daci. Dar probabil CIA i-a ucis deja pe acești martori și adevărul despre programul spațial al dacilor va fi în continuare ascuns.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
4 august 2020 10:08
Citește mai mult despre: dac

Alte articole

Vezi mai mult