Şoc la Politehnică! Un student a descoperit că femeia există şi în realitate, nu doar în filme porno

Caz inexplicabil de genialitate la Politehnică! Un student din anul IV a uimit mapamondul după ce a descoperit singur că femeile sunt fiinţe reale, nu fiinţe prelucrate pe calculator, menite să-i stârnească lui erecţii (şi tot ce decurge din ele). Paradoxal, rectoratul, în loc să-l recompenseze, are de gând să-l excludă din Politehnică.

„Noi apreciem genialitatea, dar nici chiar aşa”, explică rectorul Robert Acrişor. „Dacă vestea se răspândeşte şi toţi studenţii află că femeile sunt fiinţe reale, nimeni nu va mai învăţa nimic. Credeţi că Bill Gates, Steve Jobs sau Mark Zuckerberg au făcut ce au făcut pentru că aveau succes la femei? Nu! Tocmai lipsa femeilor în studenţie i-a făcut să fie atât de buni.”

Politehniştii care au interacţionat cu studentul şi au aflat că femeile sunt fiinţe reale au fost băgaţi în carantină, unde sunt trataţi cu electroşocuri, în speranţa că vor uita ce au aflat de la colegul lor. „E singura lor şansă să ajungă vreodată ingineri sau programatori”, spune rectorul de la Politehnică.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
12 martie 2014 04:03

Alte articole

Vezi mai mult