Martori oculari au confirmat că Liviu Dragnea a fost văzut ieri seară la operă în compania unui bătrânel misterios cu părul alb care l-a îtntrebat dacă a auzit de „tragedia lui Darth Plegueis the Wise”. Liviu Dragnea a zis că nu și atunci bătrânelul a zis că se aștepta la asta, că e mai mult o legendă Sith, mai puțin cunoscută. 

dragnea-palpatine.jpg

„Acest Darth Plagueis a fost un Sith extrem de puternic și înțelept, putea folosi Forța să influeze parlamentul să creeze ajutoare de stat din nimic. Avea asemenea cunoștințe despre partea întunecată a Forței încât putea proteja pe toți prieteni lui de sărăcie”, a spus un spectator care a auzit conversația celor doi. 

Conform bătrânului, Darth Plagueis și-a învățat discipolul tot ce știa în materie de Sith și manevre cu contracte cu statul și atunci ăsta l-a omorât în somn pe maestru. Dragnea a întrebat dacă poate învăța și el această putere iar bătrânul în robă de călugăr i-a spus că se rezolvă, dar mai întâi trebuie să distrugă învățământul și pe toți cei care s-ar mai putea prinde de fază. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Tuesday, 19.06.2018 14:22 IT & Știința

National Cinematografic