Martori oculari au confirmat că Liviu Dragnea a fost văzut ieri seară la operă în compania unui bătrânel misterios cu părul alb care l-a îtntrebat dacă a auzit de „tragedia lui Darth Plegueis the Wise”. Liviu Dragnea a zis că nu și atunci bătrânelul a zis că se aștepta la asta, că e mai mult o legendă Sith, mai puțin cunoscută. 

dragnea-palpatine.jpg

„Acest Darth Plagueis a fost un Sith extrem de puternic și înțelept, putea folosi Forța să influeze parlamentul să creeze ajutoare de stat din nimic. Avea asemenea cunoștințe despre partea întunecată a Forței încât putea proteja pe toți prieteni lui de sărăcie”, a spus un spectator care a auzit conversația celor doi. 

Conform bătrânului, Darth Plagueis și-a învățat discipolul tot ce știa în materie de Sith și manevre cu contracte cu statul și atunci ăsta l-a omorât în somn pe maestru. Dragnea a întrebat dacă poate învăța și el această putere iar bătrânul în robă de călugăr i-a spus că se rezolvă, dar mai întâi trebuie să distrugă învățământul și pe toți cei care s-ar mai putea prinde de fază. 

Scris de Eftimie | Tuesday, 19.06.2018 14:22 IT & Știința

National Cinematografic