Soluţia perfectă anti-furt! A apărut iBelit-o, aplicaţia care trece abonamentul pe numele hoţului

Nu mai trebuie să ne temem de hoţii de buzunare! Un programator inventiv din Filiaşi a lansat de curând iBelit-o, o aplicaţie care reacţionează prompt la furtul telefonului pe care e instalată, transferând abonamentul pe numele hoţului.

Astfel, odată cu noul său smartphone, tâlharul ghinionist se trezeşte cu zeci de euro de plată lunar şi, uneori, cu o sumedenie de restanţe, chiar dacă a aruncat cât colo SIM-ul telefonului furat. “Când îşi dau seama că abonamentul e pe numele lor, majoritatea hoţilor se întorc cu ochii în lacrimi, rugându-i pe proprietari să primească telefonul înapoi, dar, după cum spune şi numele aplicaţiei noastre revoluţionare… iBelit-o!”

“Cele mai multe abonamente nici nu pot fi reziliate, fiind încheiate pe 12 sau chiar 24 de luni, aşa că oricine are ghinionul să fure un telefon securizat cu iBelit-o va ajunge nu la puşcărie, ca şuţii de rând, ci la sapă de lemn, ca hoţii de cai!”

Pentru a evita abuzurile, următoarea versiune a ingenioasei aplicaţii va putea recunoaşte furturile înscenate, asigură producătorul, altfel existând riscul ca unul sau doi români mai fraieri să se aleagă, în mod tragic, cu toate extraopţiunile concetăţenilor trecute pe numele lor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

1 aprilie 2014 08:04

Alte articole

Vezi mai mult