Soluție pentru înghesuiala la metrou! Un corporatist propune ca oamenii să fie băgați pe orizontală, să încapă mai mulți

Cum aproape în fiecare dimineață și seară se vede că transportul subteran aproape că nu mai face față, o soluție uimitoare a fost prezentată de un corporatist care merge zilnic spre Pipera. Acesta spune că, dacă oamenii ar sta în metrou la orizontală, unul peste altul, ar intra mult mai mulți, ba chiar ar fi și loc.

„Prin varianta mea am putea transporta de două până la trei ori mai mulți oameni. Gândiți-vă că un om, pe verticală, ocupă cam două treimi din spațiu, mai e loc până la tavan. Un copil care merge la școală ocupă și mai puțin. Prin metoda mea putem pune, în același volum, de două ori mai mulți copii”, explică Dan Dumitrescu, tânărul care a venit cu ideea.

Conducerea Metrorex ezită deocamdată să ia în serios propunerea corportatistului. Pe de o parte ideea de a crea mai mult haos în stații le surâde dar, pe de altă parte, nu pot să colaboreze cu omul cu ideea întrucât acesta este interzis în mai multe stații de metrou după ce a încercat să țină o ședință cu colegii prin sistemul audio al Metrorex, tot pentru eficiență.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

22 septembrie 2017 07:09
Citește mai mult despre: aglomeratie metrou

Alte articole

Vezi mai mult