Nici n-a ajuns bine pe stația spațială, că deja trebuie să dea o grămadă de explicații. Unul din astronauții SpaceX este efectiv bombardat cu mesaje de soția lui. ”Când vii? Mai stai mult?” e prima serie de mesaje primite de astronaut, la nici cinci minute după ce-a ajuns pe Stația Spațială Internațională.

cosmonaut_nevasta_telefon.jpg Deși a încercat să-i explice soției unde se află și că nu poate pleca de-acolo când vrea el, soția lui nu s-a lăsat convinsă. ”Cu cine ești acolo? Ceilalți astronauți sunt și ei căsătoriți ca tine? Și-au lăsat și ei familia ca să plece aiurea? Nu cred. Tu ești probabil singurul cu familie pe-acolo. N-avea ce căuta acolo!”, i-a reproșat aceasta astronautului.

Scandalul a escaladat însă în momentul în care soția astronautului a citit pe internet că pe Stația Spațială Internațională există și-o femeie. ”Deci pentru aia te-ai dus tu acolo? Nu ți-e rușine? Dacă într-o oră nu ești înapoi acasă, noi doi am terminat-o!”, a sunat ultimatumul pentru astronaut.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 03.06.2020 08:07 IT & Știința

National Cinematografic