Specialiştii în IT avertizează: vine un update mare la Windows, care va dura 15 zile

Ţi s-a întâmplat să ajungi la birou şi să nu poţi folosi calculatorul o oră întreagă pentru că Windowsul îşi făcea update? Acum o să ţi se pară o nimica toată! Specialiştii Departamentului de Stat pentru Calculatoare Avansate din SUA avertizează că Microsoft ar putea declanşa “update-ul cel mare”, care va necesita zeci de restarturi şi va lăsa întreaga planetă în beznă timp de 15 zile.

“Unii spun că update-urile mici sunt benefice, pentru că detensionează falia de update şi previn sosirea unui update catastrofal”, a explicat omul de ştiinţă Bill Decebal. “Paradoxal, deşi în ultimele săptămâni au fost numeroase update-uri de mică amploare, instrumentele noastre au detectat o acumulare imensă de update în serverele din Silicon Valley. Aceasta ar putea erupe chiar şi mâine, generând valuri puternice de update care ar putea ţine chiar şi două săptămâni.”

“În tot acest timp, nu ne rămâne decât să ieşim la o ţigară, să bem cafele de la dozator sau să mergem acasă, pentru că nimeni nu va putea lucra la Excelul ăla urgent sau răspunde la mailuri. În cel mai rău caz, update-ul ăsta va marca sfârşitul lumii aşa cum o ştim.”

În trecut, profeţii marelui update de Windows au fost etichetaţi drept paranoici, iar temerile lor au fost considerate nefondate, însă mulţi cercetători încep să-i ia din nou în serios. “Mai ţineţi minte câţi oameni n-au pornit PC-ul la 1 ianuarie 2000, de teama update-ului? Ei bine, de data asta s-ar putea să nu fie un exerciţiu. Omenirea ar face bine să fie pregătită!”, a declarat un specialist.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

3 noiembrie 2016 01:58
Citește mai mult despre: avertisment catastrofa pericol update Windows

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult