Spiru Haret își schimbă numele în Spiru Harvard

Universitatea Spiru Haret a decis să rupă cu trecutul rău-famat și să treacă printr-un amplu proces de rebranding. Prima decizie a fost să se schimbe denumirea în Spiru Harvard. În primul rând, România va fi țara cu cei mai mulți absolvenți de Harvard în politică, întrecând Statele Unite, deci prestigiul românilor va fi clar mult mai ridicat.

”Absolvenții vor primi diplome updatate, cu noua denumire de Spiru Harvard, bineînțeles contra cost. Totuși, banii nu vor fi aruncați, pentru că una e să ai în CV titulatura absolvent Spiru Haret și alta e Spiru Harvard. Evident că persoanele cu diplomă de Spiru Harvard vor avea prioritate la interviurile de angajare”, spune Robert Acrișor, membru în Senatul Universității Spiru Harvard.

De asemenea, conducerea noii Universități Spiru Haret a decis creșterea substanțială a taxelor de școlarizare, dar mai ales de re-examinare, de unde se adună grosul banilor. ”Aici nu e ca la Harvard din America, unde se iau examenele ușor, din prima sesiune. La Spiru Harvard examenul se ia, cu noroc, la a opta sesiune”, spune patronul Universității Spiru Harvard.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
18 noiembrie 2021 15:04
Citește mai mult despre: harvard Spiru

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult