Spiru Haret susţine valorile României. Pentru că Ponta a rămas fără doctorat, i-au dat unul onorific

Printr-un comunicat de presă, conducerea Universităţii Spiru Haret a condamnat în termeni extrem de duri retragerea titlului de doctor al lui Victor Ponta, susţinând că a fost “Un grav atentat la normalitate” și că ”sunt în pericol milioane de doctorate emise de instituția noastră”.

“În astfel de momente grele pentru PSD este important să fim alături de oamenii care înseamnă ceva pentru ştiinţă, precum Victor Ponta, Gabriel Oprea și sute de alți cercetători și intelectuali care întâmplător fac și politică, pentru că vor să-i ajute pe românii proști și săraci. Când justiţia se dedă la asemenea abuzuri, trebuie să luăm atitudine şi să ne unim în jurul mediocrităţii!”, a declarat reprezentantul Spiru Haret.

Cei de la Spiru spun că doctoratul, chiar dacă e onorific, e pe bune: ”I-am făcut un doctorat acolo, să fie, am tras un subiect la nimereală și în 15 minute l-am terminat, pentru că avem conexiune bună la internet. Dar, atenție, dacă contestă cineva acest doctorat, vom retrage diplomele de licență a peste 200.000 de bugetari, și e posibil să apară mișcări de stradă. Nu subestimați puterea celor mulți și educați superficial”, a mai declarat purtătorul de cuvânt Spiru.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
30 iunie 2016 19:53
Citește mai mult despre: doctorat Spiru Haret victor ponta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult