SRI sistează ascultările de telefoane, că de 3 ani înregistrează doar zgomote de tras apa şi Candy Crush

Grevă spontană la serviciul de ascultări telefoane din SRI. Angajații SRI nu mai suportă să audă încontinuu aceleași scremete și bipuri de Candy Crush, acestea fiind 99% din sunetele produse de români în timpul folosirii telefoanelor moderne. În medie, un angajat SRI aude zilnic 7 ore de bășini, pufnituri și horcăieli, și oamenii au început să spună că nu există bani din lume care să-i mai facă să îndure porcăria asta.

”Credeam că voi asculta traficanți de droguri care aranjează tranzacții, sau politicieni corupți care pun la cale tunuri de miliarde, dar de fap nu am înregistrat decât mii de ore de bolboroseli, sunete de apă de veceu, sau suflat de muci. Sigur, există și sute de ore cu înjurături, când românii ascultați sună la compania de telefonie mobilă și încearcă disperați să vorbească cu un om și nu cu roboți”, explică Șerban J, angajat SRI.

Surse din SRI susțin că uneori, cei care se cacă mai primesc un apel și îi spun celui cu care vorbesc că sunt în garaj și lucrează la un proiect personal, iar femeile spun că sunt în debara, fac ordine la conserve și de-aia se aude așa înfundat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
30 august 2017 06:08
Citește mai mult despre: inregistrari sri

Alte articole

Vezi mai mult