Statul angajează programatori. Condiții: disponibilitate la program redus și scris citeț

Pentru îmbunătățirea sistemelor informatice, în special e-factura, dar și alte softuri de la ANAF, statul a anunțat scoaterea la concurs a 200 de posturi de programatori. Cerințele principale sunt scris de mână citeț și disponibilitate la program redus. Permisul de conducere categoria B constituie un avantaj, că primești mașină de servici, cumpărată cu bani de la buget, indiferent dacă ai sau nu nevoie de ea.

Oferta se adresează programatorilor care s-au săturat de un loc de muncă bine plătit la privat. În plus, în cazul ANAF, nici nu se cere cunoașterea de limbaje de programare moderne, mare parte din procesul de programare se face încă cu pixul, hârtia și ștampila.

„Această oportunitate reprezintă un pas important în direcția unei colaborări fructuoase între sectorul public și specialiștii IT. Programatorii care se alătură echipei vor avea șansa de a lucra la proiecte inovatoare, care pot avea un impact pozitiv asupra vieții de zi cu zi a cetățenilor”, a mințit Mihai Popescu, șeful serviciului informatic de la ANAF. Acesta a promis că programatorii angajați la stat vor putea participa la ședințe SCRUM zilnice, dar nu ca să accelereze proiectul ci ca să se toarne între ei și să spună că nu au primit avizele necesare ca să implementeze codul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

17 aprilie 2024 13:07
Citește mai mult despre: ANAF programatori stat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult