Statul Islamic a trimis un terorist să se detoneze lângă steagul american de pe Lună

Reușită de proporții cosmice pentru Statul Islamic, care a reușit să detoneze primul terorist pe Lună. Momentan încă nu se știe dacă e vorba de un bărbat sau o femeie, pentru că purta o burcă spațială. Teroristul s-a aruncat în aer chiar lângă steagul american plantat în anii 60 de astronauții NASA.

”Un Allah mic pentru om, un Akbar mare pentru omenire”, a rostit islamistul imediat după aselenizarea efectuată cu un modul spațial Kaaba, lansat din Siria. Misiunea islamistă nu a fost stingherită de americani sau de ruși, pentru că modulul era înconjurat cu dinamită și teroriștii amenințau că-l detonează, riscând să distrugă sateliții și să lase Occidentul fără Netflix.

Planurile islamiștilor nu se opresc aici. Ei vor să plaseze pe orbită o fabrică de explozibili, ca să poată arunca bombe din spațiu direct unde doresc, fără a mai fi nevoie să se deplaseze fizic acolo. Acest lucru ar stopa și scăderea populației de islamiști, pentru că mulți se detonează și ceilalți preferă să aibă relații între ei decât să-și atingă femeile, cunoscute în toată lumea pentru cât de grase și de urâte sunt.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
18 februarie 2021 13:02
Citește mai mult despre: islamist Lună spațiu terorist

Alte articole

Vezi mai mult