Dacă Dumnezeu există, de ce dă ploaie pe grătar? E nebun? Savantul Stephen Hawking susține că în tinerețe a făcut un grătar și i l-a stricat ploaia. De atunci, poziția lui față de divinitate a fost una ostilă. Hawking nu a negat niciodată existența lui Dumnezeu, despre care spune că ”Evident că există. Problema e că e un bou”.hawking_ploaie_gratar.jpg

Savantul britanic povestește drama din tinerețe: ”Unii paralizează când le vine întreținerea, dar în cazul meu, lucrurile au stat puțin altfel. Pusesem niște cârnați pe grătar și a început să plouă. Am făcut un șoc nervos și prima pareză. Am încercat să protejez grătarul, mi-au sărit cărbunii pe picioare și de atunci n-am mai avut nevoie să mă epilez”, explică Hawking.

Stephen Hawking spune că de supărare a făcut mai multe scleroze multiple și că nu l-a uitat niciodată pe Dumnezeu pentru ce i-a făcut. Surse de la Cambridge spun că Stephen Hawking îl urăște atât de mult pe Dumnezeu, că a tocit toată fizica cuantică și că probabil are de gând să-l ucidă pe zeu.

Adevărul e că de atunci, Hawking l-a șicanat permanent pe Dumnezeu, fie cu teorii revoluționare despre Univers, care arată unde a greșit Dumnezeu, fie cu propuneri de universuri noi, mult superioare acestuia, spre ciuda eternă a divinității, incapabile să realizeze ceva trainic și de calitate, universul actual fiind practic o chinezărie care se destramă la prima supernovă.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Ionut | Saturday, 13.05.2017 11:30 IT & Știința

National Cinematografic