Dacă Dumnezeu există, de ce dă ploaie pe grătar? E nebun? Savantul Stephen Hawking susține că în tinerețe a făcut un grătar și i l-a stricat ploaia. De atunci, poziția lui față de divinitate a fost una ostilă. Hawking nu a negat niciodată existența lui Dumnezeu, despre care spune că ”Evident că există. Problema e că e un bou”.hawking_ploaie_gratar.jpg

Savantul britanic povestește drama din tinerețe: ”Unii paralizează când le vine întreținerea, dar în cazul meu, lucrurile au stat puțin altfel. Pusesem niște cârnați pe grătar și a început să plouă. Am făcut un șoc nervos și prima pareză. Am încercat să protejez grătarul, mi-au sărit cărbunii pe picioare și de atunci n-am mai avut nevoie să mă epilez”, explică Hawking.

Stephen Hawking spune că de supărare a făcut mai multe scleroze multiple și că nu l-a uitat niciodată pe Dumnezeu pentru ce i-a făcut. Surse de la Cambridge spun că Stephen Hawking îl urăște atât de mult pe Dumnezeu, că a tocit toată fizica cuantică și că probabil are de gând să-l ucidă pe zeu.

Adevărul e că de atunci, Hawking l-a șicanat permanent pe Dumnezeu, fie cu teorii revoluționare despre Univers, care arată unde a greșit Dumnezeu, fie cu propuneri de universuri noi, mult superioare acestuia, spre ciuda eternă a divinității, incapabile să realizeze ceva trainic și de calitate, universul actual fiind practic o chinezărie care se destramă la prima supernovă.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Saturday, 13.05.2017 12:30 IT & Știința

National Cinematografic