Stephen Hawking confirmă că se poate călători în timp, după ce l-a dus cineva într-un sediu de Poşta Română

„Călătoria în timp este posibilă”, a exclamat savantul Stephen Hawking la scurt timp după ce niște prieteni mai glumeți l-au dus pe ascuns într-un oficiu al Poștei Române din sectorul 4. Fizicianul a fost atât de entuziasmat că a apelat în mod repetat funcția care-l face să lăcrimeze.

„Uluitor ce am văzut aici, cel puțin o gaură neagră în spate, acolo unde e coletăria. Zgomot ca la Big Bang de la imprimatele alea matriciale, parcă m-am întors în Anglia elisabetană când nimeni nu se spăla și puțea totul în jur. Abia aștept să-l sun pe Neil DeGrasse Tyson să-i spun ce-am găsit, i se face negrului mustața titirez când aude de faza asta”, a declarat Stephen Hawking pentru publicația britanică The Telegraph.

În semn de respect pentru menționarea oficiului poștal de către fizicianul britanic, România va mări salariile directorilor de la Poștă cu 250% și a promis ferm ca până în 2025 să aducă și niște timbre fiscale și un copiator modern, Minolta, confiscat de către Guvernul CPUN în 1990 de la un sediu PNȚCD din Eroii Revoluției.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

7 martie 2018 13:48
Citește mai mult despre: Posta Romana Stephen Hawking

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult