Mulți s-au plâns că românii sunt hoți, dar până la urmă de aici poate veni și salvarea noastră în fața amenințării roboților. Celebrul fizician Pierre de Cebal este de părere că România va fie ultimul bastion al omenirii odată ce roboții vor deveni suficient de inteligenți încât să preia controlul asupra planetei.

robot_amenintator_arma.jpg ”Cu excepția României, nici o țară nu va putea sta în calea roboților”, avertizează Pierre de Cebal. ”Ei deja au început să înlocuiască omul în tot mai multe țări și e o chestie de doar câțiva zeci de ani până să preia controlul total. Românii vor scăpa pentru că le vor fura piesele, punând astfel roboții în imposibilitatea de a-i conduce.”

Veștile pentru români se termină însă aici. ”Faptul că sunt hoți îi va scăpa pe români de hegemonia roboților, e adevărat, dar o urgie și mai mare se poate abate asupra lor”, avertizează celebrul fizician. ”Dacă vor continua să voteze hoții, pe cei de la PSD sau ALDE, ciuma roșie va distruge complet România. Până să se teamă de roboți, românii ar trebui să se teamă de pesediști și să scape definitiv de ei.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 20.09.2017 13:33 IT & Știința

National Cinematografic