Halucinant! Un român a descoperit că Poşta Română oferă servicii pe care nici nu le bănuiai. Deşi se spune că ar fi o instituţie învechită, dacă faci cu ochiul la ghişeu când cumperi timbre, primeşti timbre cu LSD şi stai de plăcere 4 ore la coadă.timbre_lsd_posta.jpg

“După ce am lins timbrul am început să am halucinaţii grave. Se făcea că m-am întors 30 de ani în timp şi trăiam în comunism. Nu existau imprimante, totul era scris de mână. Auzeam cuvinte care nu există, precum borderou, dar şi nişte moştri coafaţi, ţâţoşi, cu nume arhaice, gen Tanţa sau Mariţa”, spune cel care s-a tripat la Poştă.

Acum alţii încearcă să vadă care e oferta completă la Poştă. Se suspectează că ar avea şi ciuperci, sau metamfetamină, dar încă nu ştiu codul. Până acum cei mai mulţi spun că ar trebui intrat într-un sediu de poştă şi strigat tare: afară cu comuniştii, moment în care ar sări toţi să-ţi dea nişte droguri, ca să-i laşi în pace să fure în continuare.


Notă: articol redactat în Oficiul poştal 64 Bucureşti

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 29.11.2019 19:02 IT & Știința

National Cinematografic