Știați? B-ul din LGBT este de la ”biciclist” și T-ul de la ”trotinetist”

O bună cunoaștere a celor din jur, a felului în care se identifică sau cum se orientează sexual nu poate aduce decât la o armonie între diversele grupuri sociale din România. De aceea este important ca românii să știe cine sunt aceste grupuri, ce este în spatele lor și mai ales ce drepturi cer.

De exemplu „B”-ul din LGBT, acum numit LGBTQAI+ vine de la bicicliști. Cine sunt aceștia? Sunt oameni ca noi, nu pot fi deosebiți de oamenii normali, care vor și ei drepturi egale: să se poată căsători legal între ei, să adopte un triciclist, ai aibă aceleași drepturi în fața legii ca soții, respectiv să-și poată da bicicleta unul altuia în caz că mor.

Trotinetiștii sunt la fel ca bicicliștii, doar că mai puțin transpirați. Și ei vor drepturi similare. Iar acestea nu trebuie acordate, ci trebuie recunoscute. Numeroase studii au arătat că copiii crescuți de bicicliști sunt la fel de bine dezvoltați emoțional și social ca și copiii normali. Faptul că unul din părinții tăi merge cu bicicleta prin oraș, în loc să ia autobuzul sau taxiul ca omu’, n-ar trebui să afecteze evoluția spirituală a celor mici.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

4 august 2023 12:37
Citește mai mult despre: biciclisti lgbt

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult