Ştiri de pe Marte. Robotul românesc Ingeniosity a ocupat locul deszăpezit de Curiosity

Se vede că e de-al nostru! Robotul românesc Ingeniosity a sabotat din nou programul spaţial american de pe Marte. L-a pândit pe Curiosity, care şi-a curăţat frumos locul de parcare de zăpadă, după care s-a băgat el în locul lui, demonstrând încă o dată că programul nostru spaţial e mai şmecher decât al americanilor.

Camerele video arată clar cum robotul românesc aşteaptă pe avarii până pleacă robotul Curiosity la muncă, după care îi fură locul. Când s-a întors, robotul american l-a claxonat, dar Ingeniosity a dat cu spatele, i-a zgâriat bara, pe urmă l-a lovit peste senzori cu lopata. Curiosity a fost dezorientat, iar Ingeniosity a profitat şi i-a furat câteva circuite.

Acum americanii pregătesc o nouă misiune spaţială spre Marte. Sunt nevoiţi să trimită un robot de tractări şi doi Robocopi, să-l ridice pe Ingeniosity. Costurile ar fi de circa 200 de miliarde de dolari. Totuşi, românii s-au oferit să suporte şi ei o parte din aceste costuri, adică să trimită doi roboţi româneşti, Jandarmity şi Pesedeity, care să-l amendeze pe Ingeniosity şi să-l bată dacă nu vrea să elibereze locul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
25 ianuarie 2017 16:01

Alte articole

Vezi mai mult