Știri din viitor. K4z-09 a modificat iar legile justiției ca să-l scape pe F7l-01B

Presiunile făcute de şeful Organului de Stat, Marele Cârmuitor K4z-09, împotriva legilor justiţiei continuă, deşi experţii şi procurorii confirmă că modificările sunt făcute cu dedicaţie, ca să-l scape de la răspunderea penală pe acolitul său, F7l-01B, marioneta sa în contractele cu licitaţie pentru revizia liftului spaţial de la Bragadiru.

Surse din Baroul Galactic spun că însuşi K4z-09 ar putea fi condamnat cu resetare pentru tunul cu aprovizionarea Staţiei Spaţiale Româneşti cu poloniu în loc de plutoniu. Acuzat în mai multe dosare, Marele Cârmuitor K4z-09 continuă să spună că va inaugura anul viitor teleportorul de la Romană, conform Programului de Guvernare pe anii 2316-2320, dar care e în continuare în revizie, deși trebuia inaugurat de 4 ani.

Dosarul, care a fost hackuit de liderul Opoziţiei Digitale, bloggerul Pp400, conţine dovezi clare de corupţie. Pentru divulgarea datelor, Pp400 a fost amendat de Consiliul pentru Combaterea Adevărului, condus de Șobolţ Ciokoloş şi urmează să plătească 3 bitcoini la Trezoreria Organului de Stat.

Pe lângă modificările la legile Justiţiei, Organul de Stat a decis trimiterea în trecut a lui Jg09-07D, care va muşamaliza alte dosare antice, din arhivele juridice Galactice. Jg09-07D va exercita funcţia de ministru al cercetării în trecutul îndepărtat.

*** Articol publicat cu aprobarea Institutului Naţional pentru Umor iGlum, aviz Ro-3019/405

Scris de TNR
1 noiembrie 2018 13:11
Citește mai mult despre: coruptie stiri viitor

Alte articole

Vezi mai mult