Dacă tot nu are voie să iasă cu căruța pe drumurile patriei, un cetățean cu inițiativă din Strehaia a decis să plece în spațiu. ”Decât să-mi stea calul în casă și căruța în curte  degeaba, mai bine încerc să iau un satelit și să-l duc la fier vechi, să fac un ban cinstit”, spune Armstrong Ghenosu, întreprinzător din Strehaia.

caruta_fier_inspatiu.jpg ”Domnul Musk are câteva sute de sateliți, nu cred că se supără dacă iau și eu unul”, a continuat întreprinzătorul. ”Hai, poate iau doi, dacă sunt ușor de prins. Are 200 de kg unul, deci mai mult de doi oricum nu-mi rezistă căruța. Sper doar să fie sateliți curați și fără probleme, că tata a murit după ce-a furat un satelit rusesc. L-a iradiat și în câteva zile s-a curățat, bietul de el.”

Primarul din Strehaia râde de întreprinzător și nu-i dă nicio șansă să se întoarcă din spațiu cu vreun satelit. ”Nu așa se face treabă, doar cu calul și căruța”, este convins primarul. ”Dacă era deștept, fura laserul de la Măgurele și apoi dădea sateliții jos, la el în curte, unul câte unul. Satelitul ăla fuge de om, nu stă să-l prinzi, dar cu laserul imediat îl dai jos.”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Thursday, 07.05.2020 17:48 IT & Știința

National Cinematografic