Un studiu realizat de specialiștii de la Institutul Alexandru Obregia din Capitală a scos la iveală faptul că românilor nu le prea place să fie întrebați unde este spitalul de nebuni. Astfel, 65% din respondenți au început să se enerveze când li s-a pus această întrebare, și mulți dintre ei au început să strige.

vadim_nebun_lol.jpg

„În general răspunsurile au vizat aspectul fizic al intervievatorului, românii afirmând că nu răspund la orice întrebare pusă de un ciurli-burli, alții au invocat GDPR și că nu sunt dispuși să transmită informații personale în public și tot așa”, spune psihiatrul Decebal Popescu, coordonatorul proiectului. 

Aproape 3% din români nu au răspuns la întrebare, preferând să se urce pe stâlpi sau macarale pretinzând că se vor arunca de-acolo. În prvința celor care au răspuns nu există un consens, întrucât mai toate spitalele din România au fost considerate „de nebuni” de către români.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 02.10.2018 13:42 IT & Știința

National Cinematografic