Studiu. 80% din bărbați bifează ”ambidextru” la viața sexuală

Noile identități sexuale sunt bine reprezentate în România, demonstrează un studiu despre sexualitate. 80% din bărbați au bifat ”ambidextru” la înclinația sexuală, în timp ce bărbații cu sexualitate non-binară spun că ei sunt non-binari de mici și că e absurd să nu faci măcar un threesome toată viața.

Studiul arată că în privința sexualității românii sunt monumente de toleranță și acordă șanse aproximativ egale atât mâinii stângi și mâinii drepte, și nu e vorba doar de mâinile lor: ”Dacă am o relație sexuală cu cineva mi s-ar părea nefiresc să-i impun cu care mână să mă satisfacă”, explică Marian Coltea, român participant la sondaj.

Ceilalți 20% din bărbați care nu au bifat ambidextru susțin că ei au o sexualitate normală, adică își folosesc ambele mâini simultan, nu alterantiv, ca ciudații.

Sondajul a produs și surprize. Se pare că două femei din trei au făcut sex cu trei bărbați din cinci, 50% din bărbați au sexualitatea epilată, ceilalți sunt hetero, iar numărul de parteneri ai femeilor e direct proporțional cu mărimea buzelor și nu cu mărimea sânilor.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
11 februarie 2021 19:54
Citește mai mult despre: ambidextru sexualitate sondaj studiu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult