Studiu! 87% din cuplurile cu o singură plapumă în dormitor sfârșesc prin a se despărți

Bătaia pe plapuma din dormitor nu face bine vieții de cuplu. A dovedit-o un studiu recent al cercetătorilor britanici, care a scos la iveală că 87% din cuplurile care se încăpățânează să împartă o singură plapumă sfârșesc prin a se despărți – ba, mai mult, de cele mai multe ori nu în cele mai bune condiții.

”În schimb, cuplurile care au două plăpumi în dormitor, au o rată de despărțire mult mai mică, doar 56%”, spune șeful echipei de cercetare, Pierre de Cebal. ”Sunt, totuși, multe femei care au nevoie de două plăpumi, una pentru învelit, alta pentru ținut între picioare, așa că numărul magic este trei plăpumi: în aceste cazuri, avem o rată de despărțire de doar 17%.”

Bineînțeles, 17% este un procent bun, dar nici nu se compară cu procentul celor care aleg să doarmă singuri. ”Cu plapumă sau fără plapumă, cuplurile în care partenerii dorm singuri, în camere diferite, au o rată de despărțire de 0,001%. În sensul că am identificat un sigur astfel de caz din zecile de mii studiate”, a precizat Pierre de Cebal.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
10 martie 2019 11:04
Citește mai mult despre: cuplu dormitor studiu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult