Studiu! 90% din convorbirile telefonice cu soţia sunt la hypermarket: „Iubi, ce spuneai să mai iau?”

Dacă până acum se credea că un bărbat căsătorit vorbeşte cu soţia la telefon de cele mai multe ori pentru a o ruga să-l mai lase puţin în oraş cu prietenii, un studiu recent efectuat de cercetătorii britanici dovedeşte că lucrurile nu stau deloc aşa. Mai exact, bărbatul stă la telefon cu soţia cel mai mult când face singur cumpărăturile săptămânale la hypermarket.

Acest lucru se întâmplă şi pentru că, după cum au descoperit cercetătorii britanici, un bărbat poate memora maxim trei produse pe care trebuie să le cumpere. „Lucrurile sunt complicate pentru că, pentru fiecare produs în parte, există zeci de mărci şi e foarte greu să reţii exact produsul cerut de soţie”, spun cercetătorii. „Şi nu e bine să te rişti, să încurci marca de tampoane, de exemplu. Aşa că suni soţia.”

Din studiu a mai reieşit că bărbaţii care merg singuri la cumpărături şi nu au telefonul la ei sau au bateria descărcată au cu 80% mai multe şanse ca soţiile lor să intenteze divorţ. De asemenea, aceşti bărbaţii au parte de cel mai puţin sex din partea soţiilor, dar şi cel mai mic spaţiu în dulap pentru propriile articole vestimentare.

Scris de Calin
8 noiembrie 2013 13:11

Alte articole

Vezi mai mult