Șefii Facebook au avut o idee ciudată, dar după ce un studiu a evidențiat ce impact negativ ar avea asupra rețelei sociale au renunțat imediat la ea. Mai exact, Facebook ar fi vrut să oblige toți utilizatorii să-și pună poze de profil reale - adică unele în care arată exact ca în realitate, fără ajustări în Photoshop sau poze în care li se vede doar fața.

romanii_devin_tot_mai_fotogenici_pe_facebook.jpg ”Studiul de impact a fost înspăimântător”, a declarat o sursă din interiorul Facebook. ”Nu mai puțin de 90% din femei s-au declarat revoltate și au spus că mai degrabă ar renunța la Facebook decât să-și pună poze reale. La bărbați, ce-i drept, impactul n-ar fi fost la fel de mare, doar 1% dintre ei spunând că și-ar închide contul, dar procentul mare de femei care ar renunța ne-a dat imediat de înțeles că am avut o idee proastă. E clar, n-o vom implementa niciodată.”

Întrebate de ce ar refuza să posteze imagini reale, femeile au inventat răspunsuri dintre cele mai haioase: ”Îmi suprimă latura artistică”, ”E absurd să renunț la poezia umbrelor care îmi învăluie propriul trup”, ”Dezmierdarea nu poate veni din corpul lumesc, ci doar din diafanul care ocupă triumfător imaginea” sunt doar câteva dintre ele. Una singură a răspuns ”Pentru că sunt grasă”, dar se bănuiește că în spatele contului ar fi, de fapt, un bărbat.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 02.07.2019 20:29 IT & Știința

National Cinematografic