Un lucru pe care toată lumea îl bănuia e acum oficial: 90% din hashtagurile #staiacasă sunt scrise de neveste. Este concluzia unui studiu recent al cercetătorilor britanici care s-a concentrat pe analizarea vieții de cuplu pe timp de pandemie.

nevasta_stai_acasa.jpg ”Imediat după redeschiderea teraselor am remarcat o creștere cu 3.800% a hashtagurilor cu #staiacasă, moment în care am decis să investigăm. Însă n-aș spune că am fost surprinși când am aflat că majoritatea sunt scrise de neveste”, a explicat Pierre de Cebal, șeful echipei de cercetare.

Cercetătorii britanici spun că în această perioadă circulă multe alte hashtaguri derivate din #staiacasă, și ele scrise tot de neveste într-o proporție covârșitoare. ”Cele mai populare dintre ele sunt #staiacasădarpoțiieșisăducigunoiul, #staiacasășimaispalășituniștevase și #staiacasănuînseamnăcătrebuiesăstaipecanapeatoatăziua”, au precizat oamenii de știință.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 10.07.2020 12:08 IT & Știința

National Cinematografic