Exodul de final de săptămână al românilor din marile orașe spre munte sau mare are o explicație cât se poate de firească: ei nu pleacă ca să se relaxeze, ci fug de frica de a nu se trezi cu socrii în vizită. E concluzia unui amplu studiu desfășurat la nivelul întregii țări, care nu lasă loc de interpretări.

socrii_in_vizita321.jpg ”Dacă vă uitați la cei care pleacă în week-end-uri, n-o să vedeți prea mulți pensionari printre ei”, spune unul din autorii studiului. ”Și e firesc ca pensionarii să nu plece, pentru că ei nu mai au socrii în viață. În schimb, dacă ar avea ocazia, ar sta tot week-end-ul pe capul norei sau ginerelui.”

”Da, de frica socrilor plec”, confirmă un bucureștean de 36 de ani. ”M-am întins la bere în Centrul Vechi într-o seară de vineri și a doua zi nu am auzit ceasul, ca să plec spre mare. Am auzit în schimb soneria insistentă a socrilor, care apoi practic m-au sechestrat două zile. Și de atunci m-am învățat: sâmbăta, la prima oră, indiferent de ce-am făcut cu o noapte înainte, cinci alarme mă ajută să nu ratez plecarea din oraș.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Saturday, 21.05.2016 03:21 IT & Știința

National Cinematografic