Studiu! 90% din români pleacă în week-end la munte sau mare de frică să nu le vină socrii în vizită

Exodul de final de săptămână al românilor din marile orașe spre munte sau mare are o explicație cât se poate de firească: ei nu pleacă ca să se relaxeze, ci fug de frica de a nu se trezi cu socrii în vizită. E concluzia unui amplu studiu desfășurat la nivelul întregii țări, care nu lasă loc de interpretări.

”Dacă vă uitați la cei care pleacă în week-end-uri, n-o să vedeți prea mulți pensionari printre ei”, spune unul din autorii studiului. ”Și e firesc ca pensionarii să nu plece, pentru că ei nu mai au socrii în viață. În schimb, dacă ar avea ocazia, ar sta tot week-end-ul pe capul norei sau ginerelui.”

”Da, de frica socrilor plec”, confirmă un bucureștean de 36 de ani. ”M-am întins la bere în Centrul Vechi într-o seară de vineri și a doua zi nu am auzit ceasul, ca să plec spre mare. Am auzit în schimb soneria insistentă a socrilor, care apoi practic m-au sechestrat două zile. Și de atunci m-am învățat: sâmbăta, la prima oră, indiferent de ce-am făcut cu o noapte înainte, cinci alarme mă ajută să nu ratez plecarea din oraș.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
21 mai 2016 01:05
Citește mai mult despre: litoral munte socri vacanta

Alte articole

Vezi mai mult