Studiu. 90% din români sunt convinși că au cântarul stricat

Mii de români sunt deciși să-și returneze cântarele, din cauza unor defecțiuni grave, apărute în acestă perioadă. Deja mulți au sunat la call center să cheme curierul ”pentru că nu se poate așa ceva, eu n-am cum să am 84 de kg, am fost miss în liceu!”, potrivit spuselor unor cliente indignate.

”Eu n-am dat sute de lei pe acest cântar smart ca să-mi arate dintr-o dată că am greutate dublă și 80% grăsime!”, spune Mioara Papuc, decisă să dea producătorul în judecată pentru traume psihice.

Aceasta spune că s-a dus să se cântărească la vecini, dar și cântarul lor era defect: ”Pe orice cântar mă urc, se întâmplă același lucru, îmi arată o greutate enormă, de elefant. Alte cântare sunt atât de proaste că se rup”, spune Mioara, supărată.

Cei mai mulți spun același lucru: cântarul s-a defectat subit după sărbători, arătând o greutate mult mai mare decât cea normală. Sunt și cazuri unde cântarul s-a defectat în timp, arătând câte un kg în plus în fiecare săptămână, dar sunt cazuri izolate. Cele mai multe cazuri sunt cu defectări bruște, de până la 10 kg într-o săptămână.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
2 ianuarie 2021 08:48
Citește mai mult despre: cântar grăsime greutate mâncare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult