Studiu: Bărbaţii nu pot cumpăra nimic din magazine, dacă nu sunt teleghidaţi de soţii prin telefon

Cercetătorii britanici aprofundează studierea bărbaţilor, lansând o ipoteză interesantă. Bărbaţii suferă de o imposibilitate fizică de a alege un produs dintr-un raft, probabil din cauza unei malformaţii a creierului. Ei trebuie teleghidaţi permanent de o femeie, în general soţia, altfel bărbaţii vin acasă cu cele mai proaste produse, cele mai scumpe, sau chiar cele mai ieftine, riscând să facă familia de râs.

“L-am trimis pe al meu să ia muştar. Credeţi că a reuşit, fără să-l sun eu, încă de pe drum? A trebuit să-i explic o jumătate de oră în ce raft să se uite, să caute mai în spate, să se uite bine la etichetă, apoi i-am zis să se ducă în alt supermarket ca să vadă dacă nu au promoţie acolo şi ca să-mi ia şi mie nişte vopsea de păr, pentru că săptămâna viitoare vine soacră-mea şi am zis să mă fac şi eu elegantă. Dacă nu eram eu venea cu primul muştar găsit, sau se ducea în Mega şi lua unul cu 3 bani mai scump, idiotul”, declară Mioara P, femeie care a făcut parte din studiu.

Femeia mai spune că l-ar lăsa să se descurce, dar că odată l-a trimis să ia detergent şi s-a întors cu două beri şi doi prieteni de gât.

Scris de Ionut
13 martie 2015 01:03

Alte articole

Vezi mai mult