Studiu! Băutorii de bere cu lămâie, predispuşi să probeze lenjeria intimă a partenerei

Un studiu recent a confirmat ceea ce toată lumea bănuia: băutorii de bere cu lămâie nu sunt tocmai bărbaţi. După doar o lună, timp în care au băut zilnic bere cu lămâie, subiecţii studiului au început, fără excepţie, să probeze lenjeria intimă a partenerelor. Iar acesta e doar începutul unui lung şir de schimbări, care afectează stilul de viaţă al celui care bea bere cu lămâie.

„După alte două luni”, povesteşte cercetătorul-şef al studiului, „băutorii de bere cu lâmâie erau deja clienţi fideli ai saloanelor de cosmetică. La şase luni subiecţii au început să se îmbrace în rochie când ieşeau în public, iar până să se împlinească un an de când au devenit consumatori de bere cu lămâie erau toţi pe lista de aşteptare pentru operaţii de schimbare de sex.”

Dealtfel, adepţii teoriei conspiraţiei susţin că în spatele producătorilor de bere cu lămâie se află, de fapt, firmele care comercializează lenjerie intimă pentru femei şi produse cosmetice. „Nu întâmplător cresc vânzările la produsele feminine de fiecare dată când se încălzeşte afară şi bărbaţii încep să bea bere cu lămâie”, atrage atenţia un conspiraţionist.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
13 iunie 2013 11:30

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult