Studiu! Cei care pun poze cu ce mănâncă pe Facebook au fost abuzaţi sexual într-o viaţă anterioară

După ani întregi de studiu, în care au încercat să afle ce anume îi împinge pe oameni să recurgă la gestul imebecil de a pune poze cu ce mănâncă pe Facebook, cercetătorii britanici vin, în sfârşit, cu o explicaţie care are sens: cei care fac asemenea gesturi au fost abuzaţi sexual într-o viaţă anterioară. Şi nu o singură dată, ci de extrem de multe ori.

Deşi nu au dovezi ştiinţifice foarte solide, britanicii spun că această concluzie la care au ajuns este singura plauzibilă. „Ne-am gândit că într-o altă viaţă au fost săraci şi fomişti, sau nevertebrate, sau teleormăneni, dar toate teoriile astea au căzut. Nu negăm că au fost şi aşa ceva în alte vieţi, însă e absolut sigur că fost abuzaţi sexual în altele”, spune şeful echipei de cercetare.

Cercetătorii britanici i-au avertizat pe cei care care pun poze cu mâncare pe Facebook că, în caz că vor continua să o facă, riscă să involueze până la stadiul de manelist. Mai mult, pentru ei ar fi pregătite pregătite în iad, unde vor ajunge fără excepţie, cele mai crunte torturi imaginabile, atât fizice, cât şi psihice.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
28 iunie 2013 13:51

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult