Victor Ponta a reușit ceea ce puțină lume credea posibil: să fie urât de români mai mult decât Adrian Năstase acum 10 ani. Un studiu recent a scos la iveală că energia consumată de români ca să-și manifeste ura față de Ponta, dacă ar fi transformată în electricitate, ar asigura consumul planetei pentru următorii 174 de ani.

victor ponta odios.jpg ”Românii îl înjură pe Ponta în gând, alteori cu voce tare, dau din mâini revoltați când îi aud numele, vandalizează corturi și afișe electorale cu Ponta, scriu mesaje anti-Ponta pe unde apucă, pe scurt, consumă extrem de multă energie doar ca să-l urască pe Ponta. Românii ar fi infinit mai fericiți și relaxați dacă Ponta n-ar exista”, spune Decebal Popescu, unul din autorii studiului.

Mai mult, ura față de Ponta crește în fiecare zi. ”Cu fiecare nouă apariție TV, cu fiecare declarație, gest, zâmbet, afiș electoral, Ponta generează un veritabil tăvălug de ură. Orice centrală nucleară pare o simplă jucărie pe lângă capacitatea de a genera ură a lui Victor Ponta”, a încheiat Decebal Popescu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 16.10.2014 13:48 IT & Știința

National Cinematografic