Studiu! Convertită în electricitate, ura față de Ponta ar asigura consumul mondial pentru 174 de ani

Victor Ponta a reușit ceea ce puțină lume credea posibil: să fie urât de români mai mult decât Adrian Năstase acum 10 ani. Un studiu recent a scos la iveală că energia consumată de români ca să-și manifeste ura față de Ponta, dacă ar fi transformată în electricitate, ar asigura consumul planetei pentru următorii 174 de ani.

”Românii îl înjură pe Ponta în gând, alteori cu voce tare, dau din mâini revoltați când îi aud numele, vandalizează corturi și afișe electorale cu Ponta, scriu mesaje anti-Ponta pe unde apucă, pe scurt, consumă extrem de multă energie doar ca să-l urască pe Ponta. Românii ar fi infinit mai fericiți și relaxați dacă Ponta n-ar exista”, spune Decebal Popescu, unul din autorii studiului.

Mai mult, ura față de Ponta crește în fiecare zi. ”Cu fiecare nouă apariție TV, cu fiecare declarație, gest, zâmbet, afiș electoral, Ponta generează un veritabil tăvălug de ură. Orice centrală nucleară pare o simplă jucărie pe lângă capacitatea de a genera ură a lui Victor Ponta”, a încheiat Decebal Popescu.

Scris de Calin
16 octombrie 2014 11:10
Citește mai mult despre: Ponta

Alte articole

Vezi mai mult