Studiu. Daunele cutremurului din ‘77, mult sub pagubele produse de Guvernul PSD în primele 3 luni

Au trecut 40 de ani și totuși cele mai mari pericole la adresa țării rămân cutremurele și comuniștii! Coincidență sau nu, și în timpul marelui cutremur din 1977 tot comuniștii erau la putere! Un studiu arată însă că pagubele de după cutremurul din 1977 nici nu se compară cu pagubele produse de guvernul Grindeanu în primele 3 luni de guvernare.

”Deși avem norme tot mai severe pentru cutremure și am și reabilitat multe clădiri, chiar și cele mai optimiste scenarii spun însă că am fost deja loviți de un program de guvernare de gradul 8, la care nu mai rezistă nimic. Un studiu independent arată că dacă ne-ar lovi un cutremur real, comuniștii ar continua să fure nestingheriți”, explică Decebal Popescu, seismolog.

Dezastrul produs de guvernul Grindeanu e mult mai complex decât efectele unui cutremur, pentru că seismul nu-ți fură din casă și nici nu-ți bagă taxe ca să dea la nenorociții care l-au votat. Ce e mai rău e că în România la seisme e o singură zonă care produce daune, respectiv Vrancea, dar la hoție mai nou toate județele sunt conduse de pesediști, deci dezastrul va fi complet.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
4 martie 2017 13:13
Citește mai mult despre: comunism cutremur Grindeanu pagube PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult