Atenție, bărbați! Cercetătorii tocmai au descoperit că de la consumul de bere cu lâmăie nu te alegi cu simpatica burtă de bere. Dimpotrivă, organismul tău se comportă ca al unei femei și te trezești cu șoldurile îngrășate, de ajungi să te confunde lumea pe stradă cu Teo Trandafir.

barbat_bere_lamaie_solduri.jpg ”Când simte bere cu lămâie, organismul bărbatului este complet bulversat și începe să se comporte ca al unei femei”, a explicat șeful echipei de cercetători. ”Toată grăsimea, în loc să ajungă pe burtă, ajunge pe șolduri. Au fost identificate inclusiv cazuri mai grave, în care bărbatul nu doar că s-a îngrășat în zona șoldurilor, dar i-au și căzut testiculele sau i s-a retras penisul în interior.”

Desigur, depunerea de grăsime pe șolduri este o pedeapsă minoră față de ceea ce merită să i se întâmple unui bărbat care bea bere cu lămâie, a adăugat cercetătorul. El crede că astfel de ”bărbați”, care fac specia masculină de rușine, ar trebui decăzuți complet din drepturile de bărbați și izolați împreună pe o insulă, la fel cum se întâmpla în urmă cu mai multe secole cu leproșii.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Calin | Friday, 14.08.2015 13:54 IT & Știința

National Cinematografic