Studiu! Femeilor nu le place salata, dar nu sunt în stare să gătească altceva

Unul din cele mai inutile studii din lume a fost finalizat și făcut public de savanții curajoși de la Universitatea de Gastronomie din Nuremberg. Conform acestuia, femeilor nu le place neapărat salata, dar majoritatea celor care pretind asta nu știu să gătească altceva.

„Salata nu conține nutrienți esențiali pentru organism, tehnic vorbind avem de-a face cu un produs compus 97% din apă și restul vitamine în proporții neesențiale. Doar retardații cred că e un exces de substanțe utile în salată, ar trebui să mănânci un vagon ca să aibă un efect”, spune Johann Muller, președintele institutului.

Motivul pentru care femeile insistă să spună că salata este ceva important este legat de pregătirea acesteia. O salată este cea mai ușor mâncare de făcut în afară de mâncat direct de pe jos. Aceasta are și numeroase avantaje în privința preparării, nu se arde oala pe foc cu salată, nu trebuie supravegheată și niciun animal nu încearcă s-o fure de pe masă că animalele au un instinct de supraviețuire. Specialiștii au scos la iveală faptul că oamenii pun oțet în salată doar să n-o mănânce vaca cât uită de ea pe masă.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

23 februarie 2021 17:02
Citește mai mult despre: femei salata

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult