Studiu. Flashurile pe autostradă sunt un efect secundar al ejaculării precoce

Cercetătorii britanici au reușit să facă legătura între ejacularea precoce și flashurile date de șoferi pe autostradă. Se pare că flashurile sunt un efect secundar al ejaculării precoce și cu cât un șofer dă mai multe, cu atât problema lui e mai gravă.

”Numărul de flashuri arată de câte ori termină șoferul respectiv înainte ca partenera lui să aibă un orgasm. Un flash de atenționare mai merge, dar de la 3-4 flashuri în sus deja problema este patologică și șoferul ar trebui să meargă la un medic urolog sau neurolog, pentru că e clar că e ceva grav acolo”, explică Decebal Popescu, membru în echipa de savanți care au studiat problema.

Există și forme deosebit de grave, mai precis șoferi care merg permanent cu faza lungă pornită, sindrom provocat de angoasa dată de faptul că au un micropenis, spun savanții britanici. Pe locul doi în topurile patologiei sunt șoferii care țin luminile de ceață din spate pornite atunci când nu e ceață, pentru că au o traumă din copilărie după ce și-au văzut părinții făcând sex.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
17 februarie 2021 11:02
Citește mai mult despre: ejaculare precoce fază lungă mașini

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult