Studiu în UE: Cu cât cetăţenii au penisul mai mic, cu atât ţara are TVA-ul mai mare

Vrei să agăți în Ibiza sau într-un club mișto din Berlin și nu știi dacă bărbatul din fața ta merită? Ei bine, angajații Institutului European de Statistică au stabilit o corelație între mărimea penisului unui bărbat și mărimea TVA-ului de la el din țară.

„Este foarte simplu, cu cât TVA-ul este mai mare, cu atât bărbații din țara aia au penisul mai mic. Este o formă de compensare, ce nu pot f*te cu p*la o fac cu taxele. Vă dați seama ce fel de bărbați sunt în țara aia unde aleg oameni cu penisuri foarte mici să-i conducă, nu?”, a declarat un statistician european.

Femei din întreaga Europă au jubilat minute în șir la anunțarea rezultatelor oficiale ale studiului. „Până acum nu știam cam ce are în pantaloni și mă trezeam cu el peste mine încercând să mă împungă cu ceva cât o țigară. Mi-era și jenă să-l întreb „asta-i tot?”. Acum nu mai am această problemă, îl întreb pe gagiu imediat: „Auzi, cât e TVA-ul la voi în țară? 24%? Ce nasol, tocmai am primit un sms de la o prietenă că mi-a venit ciclul și trebuie să plec. Mai vorbim”, a mărturisit o suedeză într-o publicație de la ea din țară.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

19 ianuarie 2015 15:01

Alte articole

Vezi mai mult