Studiu! Într-o clinică medicală privată sunt mai multe lasere decât pe nava Enterprise

Caz de incompetență crasă a extratereștrilor care au încercat să invadeze Pământul și au ales o clinică privată din România, crezând că acolo sunt oameni mai slabi, răniți, poate nu atât de capabili să opună o rezistență. Ajunși în hol, la recepție, au descoperit că medicii de acolo au mai multe lasere decât ei, unele pentru chirugie, altele pentru operații estetice de finețe, altele doar așa, pentru servit cafeaua.

„Din cercetările noastre efectuate în special în baza documentarelor Star Trek, Star Trek: Nemesis și Star Trek: The Final Frontier, omenirea nu prea are lasere, mai mult cu fazere, torpile fotonice și vorbă bună, de la chelul ăla  de Picard. Și când colo, ce să vezi, aveau lasere la fiecare trei camere”, a declarat THRUX the DESTROYER, unul din reprezentanții flotei extraterestre care a invadat Pământul.

Un extraterestru chiar era pregătit să dea în judecată planeta și ONU pentru că un medic de la MedLife i-a băgat laserul în ochi dar, până să vorbească cu unul din avocații din Galaxie a descoperit că, de fapt, l-au operat de cataractă și acum vede mult mai bine cu unul din cei cinci ochi pe care îi ține deschiși ziua. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

19 iunie 2018 12:47
Citește mai mult despre: extraterestru laser

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult