Chiar dacă nu se laudă cu asta, țara noastră are foarte mulți practicanți ai stilului de viață minimalist. Un studiu recent a scos la iveală că la 4-5 zile după salariu, milioane de români se dedau cu dedicație acestui stil de viață tot mai popular.

portofel_gol234.jpg Pe lângă faptul că românii nu mai cheltuie aproape nimic la 5 zile după salariu, mulți dintre ei încep și să renunțe la obiectele din casă de care se pot lipsi. Dealtfel, numărul mare de adepți ai minimalismului din țara noastră poate fi ușor intuit după numărul mare de case de amanet care există în toate orașele.

”Ideea de a deveni minimalist mi-a venit după ce patronul mi-a spus că «mai puțin înseamnă mai mult» și mi-a tăiat din salariu. În prima fază nu am înțeles ce vrea să spună, dar apoi am citit pe internet și am aflat că ăsta e sloganul minimalismului. Și, într-adevăr, așa e, mai puțin pentru mine înseamnă mai mult pentru patron”, confirmă un proaspăt adept al minimalismului din Mizil.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 20.01.2020 13:37 IT & Știința

National Cinematografic