Studiu. La cât măreşte PSD-ul salarii şi pensii, PIB-ul României îl va depăşi pe cel al Chinei în luna iunie

Veşti extrem de bune pentru România. Analizând programul PSD de mărire a salariilor şi pensiilor, se pare că economia statului nostru, supranumit deja Tigrul din Balcani, o va depăşi pe cea a Chinei în luna iunie, urmând să întreacă şi Statele Unite undeva prin septembrie, când salariul minim pentru bugetari va atinge 90.000 de euro lunar, şi pensia medie va fi undeva la 120.000 de euro.

“Evident, ne vom confrunta cu o uşoară inflaţie, şi probabil un carton de ouă va costa cât costă o Dacie acum, dar nu cred că românilor le va păsa foarte mult de asta, pentru că vor fi atât de bogaţi că vom fi toţi cu iahturile prin Mediterana şi le vom striga “Săracilor!” de pe punte amărâţilor din Monte Carlo”, spune un ministru PSD.

Analiştii independenţi confirmă prognoza guvernului: “Din calculele noastre rezultă că e foarte bine că nu avem autostrăzi, pentru că oricum ar fi fost bani aruncaţi, că până la finalul anului vom avea toţi elicoptere, şi circulaţia terestră va fi doar un moft, rezervat alaiurilor de nunţi ţigăneşti şi veganilor”, explică Decebal Popescu expert contabil.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Ionut
10 martie 2017 10:03

Alte articole

Vezi mai mult