Studiu. Maşinile fără şofer deja conduc mult mai bine decât femeile!

Știința progresează într-un ritm amețitor! Noile mașini inteligente, fără șofer, conduc acum atât de bine că deja claxonează femei în trafic, mașinile fiind exasperate de infinitele ezitări ale femeilor, precum și de inabilitatea lor genetică de a conduce în marșarier.

Experții estimează că dacă se întâmplă vreodată un război cu roboții, cauza va fi un robot efectiv disperat de o femeie în trafic, robotul luând-o razna și distrugând toată omenirea, ca în Terminator.

”Din start, mașinile care se conduc singure știu să schimbe vitezele mai bine decât le va schimba o șoferiță vreodată. Un alt avantaj al inteligenței artificiale este că o mașină chiar face dreapta când semnalizează dreapta, și nu stânga, ca să nu mai zicem că nu a uitat semnalizarea pornită de jumătate de oră pe autostradă”, explică programatorul Decebal Popescu.

Un alt capitol la care mașinile fără șofer sunt mai bune decât șoferițele este evitarea blocajelor. O mașină inteligentă nu stă să claxoneze ca idioată un sfert de oră în mod isteric, convinsă că te-ai băgat în fața ei, deși tu ai prioritate. Nu. O mașină fără șofer își demonstrează inteligența trecând peste incident și continuând să circule, nu să țină toată intersecția în loc pentru că are o scurgere de ulei pe undeva.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
25 aprilie 2019 08:59

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult